En praktisk MPV

Du kan finde en MPV i både en stor og en lille udgave. Den lille udgave kaldes blot en Mini MPV, og den har omkring samme længde som en velkendt minibil, men MPV’en er bare lidt højere. Mini MPV’ens karosseri er lavet højere og det gør at den bliver mere rummelig en den normale minibil. Man kan lidt forbinde en Mini MPV med en lille varevogn. Lige meget om du køber en stor eller en lille MPV, så får du en bil der har mange fordele. Du får en bil med masser af plads til både ekstra personer og meget bagageplads. MVP’ere er kendte for at være høje og det gør også indstigning og udstigning en del lettere og derfor er modellerne især elsket af børnefamilier. Men vær opmærksom på, at jo flere personer der er i bilen, jo mindre bagagerumsplads har du, da 2 ekstra sæder kommer frem i bagagerummet. Hos Ford Silkeborg, finder du altid et stort udvalg af nye samt brugte MPV biler.

 

MPV’ere og SUV’ere

En MPV og en SUV kan let minde om hinanden på udseendet. De er både lidt større end andre biler og der er god plads til både ekstra personer og masser af bagage inde i bilen. Den store form på modellerne gør også, at man altid har et godt udsyn når man kører.

SUV

 

Eksempler på populære MPV’ere:

  • Citroën C4 Grand Picasso
  • Ford S-Max
  • Ford Galaxy

 

Eksempler på populære SUV’ere:

  • Skoda Karoq
  • Mercedes EQC
  • Dacia Duster
  • Peugeot 2008
  • Ford Kuga

 

Fordele og ulemper ved en MPV

Som ved alle andre biler er der punkter der er for og imod valget af de forskellige modeller. Det handler om at veje fordele og ulemper op mod hinanden og finde den bil der lever op til de krav man har som person/familie

 

  • Fordele ved en MPV

Er i en lille familie med +2 børn, så er en MPV en god bil for jer. Bilen har god plads, kører godt og er perfekt hvis i skal køre på lange familieferier sammen. Komforten i bilen er i top, og det er især et vigtigt punkt når i skal være mange i bilen og hvis i skal ud på lange køreturer. Når bilen er så stor, er det også vigtigt at sikkerheden er helt i top. Bilen er ikke den bedste til bykørsel, men perfekt til motorvejskørsel og ferier.

 

  • Ulemper ved en MPV

Der er også et par begrænsninger ved en MVP. Bilen er stor og derfor fylder den meget, som gør det svært at komme rundt hvor der ikke er meget plads. Derfor kan det være svært at parkere i en parkeringskælder og på små parkeringspladser rundt om i byerne. En MVP er ikke billig, og det er fordi det koster mere at producere en stor bil end en lille bil. Og bilen har naturligvis flere muligheder end de små biler. Der bruges mere brændstof da bilen er tungere end andre biler og det giver også øget vindmodstand.