De populære minibiler

En minibil er en bil der, som navnet også antyder, er i en klasse der ligger mellem en mellemklassebil og en mikrobil. Det der er kendetegnet ved en minibil er, at de er praktiske, små og lette at køre i. Ser man minibilerne op imod mikrobilerne, så har en minibil langt bedre komfort og mere plads.

 

Fordele ved en minibil

Lille bilBor du i byen, så er en minibil god til dig. Den er let at køre rundt i byen med og den skal ikke bruge meget plads til at køre rundt eller til at parkere med. Ud over den gode størrelse på en minibil er den ofte også et godt valg økonomisk set. Det økonomiske aspekt kommer både til udstyk i købsprisen på en ny og en brugt minibil, men også med en økonomisk dieselmotor som især er god til dig der kører længere i dagligdagen. Selvom bilen ikke er stor, så er den meget komfortabel at køre i og det gælder både i byerne og på motorvejen. Især mikrobiler er ikke altid behagelige at køre i på motorvejen, da de kan larme ret meget.

 

Ulemper ved en minibil

Bilens størrelse giver begrænsning ift. komforten hvis man er mange mennesker med i bilen på en gang. Selvom komforten er OK, kan der godt være forbedringer. Størrelsen har selvfølgelig også en påvirkning på den bagagerumsplads der er i en minibil. Når bilen er lille, så er den også let når der kommer vinstod mm., men ser man på sikkerheden er der ikke noget at komme efter for de fleste modeller.

 

Forskelligt udvalg af minibiler

Ser du efter en ny minibil kan det være svært at navigere rundt i hvilken en du skal vælge. 5 af de mest populære minibiler er:

  • Ford Fiesta: En sikker og økonomisk bil, fyldt med den nyeste teknologi der gør køreturen ekstra let.
  • KIA Rio: En god bil med sikkerheden helt i top. Bilen har et fedt design både indvendig og udvendig og du får 7 års garanti
  • Opel Corsa: Årets minibil i 2015. En bil med et enkelt design, høj kvalitet og generelt en perfekt bybil. Minibilen fås både som 3-dørs eller 5-dørs
  • Peugeot 2018: En populær og elsket minibil som mange dansker kender. Du får en bil der er både stilren og sporty i looket med en komfort der er i top
  • Seat Ibiza: En smart minibil med meget god brændstoføkonomi og med høj komfort. En bil med et fedt design
  • Nissan Micra: Denne bil udfordre minibilerne på både udseende og komfort.

 

Du skal vælge en minibil hvis du bor og arbejde i byen, da du har lettere ved komme rundt. Du får en bil til en rigtig fin pris lige meget om du køber en brugt eller ny minibil. Du får en god mængde plads hvis bilen bare skal bruges til at fragte dig selv og måske en person mere, uden for meget bagage. Og du skal vælge en minibil hvis du vil have en bil der er økonomisk fordelagtig.